Ahad, September 24, 2006

Adeh!

[Terawih mula ini hari. Tatkala qariah surau menyapa, "lama tak nampak?" senyumlah. Dia ikhlas rindukan kau. Tiada niat nak menyindir. (no hp tokrimau yg baru)]

Aku dapat SMS dari Tok Rimau, malam tadi. Dan aku jadikan entri (tanpa kebenaran) hari ini.

10 ulasan:

Lan Rambai berkata...

Baju Melayu yg pertama kali dipakai semasa raya tahun lepas, byk yang dipakai untuk kali kedua pada malam pertama terawih itu hahaha

ayobkelubi berkata...

aku pun dapat.hehehe

amanitium berkata...

heh, time2 macam ni la kita nak kenal karpet masjid warna apa.

kingbinjai berkata...

naisb baik dia tanya mcm tu. kalau dia tanya " laaa hidup lagi kau?" senyum jugaklah!

gitartong berkata...

hehe.. selamat berpuasa juga..

el-Maaniq berkata...

mungkin ada juga yang pertama kali pakai baju melayu yang dipakai ketika konvo atau penerimaan pangkat. lepas tu pakai untuk raya. yang ketiga pada open house.

agaknya lah.

el-Maaniq berkata...

AYOBKELUBI
ya ya.. tok memang banyak kredit. semua geng jurnal dapat kot?

el-Maaniq berkata...

AMANITIUM
iya juga. tapi di surau tempat aku, time nak puasa ni baru tukar karpet baru. YB sponsor! Alhamdulillah.

el-Maaniq berkata...

KINGBINJAI
Senyum memang senyum. Tapi jangan skartik sangat. Setakat pegi surau hari-hari tapi... (malas lah nak sambung) muhasabah diri jelah. haha.

el-Maaniq berkata...

GITARTONG
selamat berpuasa kat tuan.